Prizrenasit i humb kuleta me dokumenta të rëndësishme, kërkon ndihmë për gjetjen e saj

0
21

Agim Gjinovci, banor i lagjës “Ortakoll” në Prizren, gjatë ditës së sotme ka humbur kuleten e tij në afërsi të një supermarketi në rrugën “Jusuf Gërvalla” që ndodhet në këtë lagje.

Sipas tij, në kuletë ai kishte dokumenta tejet të rëndësishme.

Zotëri Gjinovci apelon që kushdo që ka ndonjë informacion për këtë rast, të kontaktojë atë në këtë numër telefoni: 043 / 927 423 dhe se personi që e lajmëron atë për gjetjen e kuletës do të shpërblehet nga ai.

Leave a Reply