Prizren, shoqërohet në polici pasi organizoi aheng familjar

0
154

Organizimi i një ahengu familjar një qytetari nga Prizreni i ka kushtuar me shoqërim në polici.

Për shkak të vendosjes të masave nga Qeveria e Kosovës dhe rekomandimeve të IKSHP-së lidhur me pandeminë COVID-19, organizimi i ahengjeve familjare është i ndaluar.

Si rrjedhojë, në konsultim me prokurorin, ndaj të dyshuarit është inicuar rasti në procedurë të rregullt./04 Online

Leave a Reply