Prizren, invalidi i luftës që nuk përfiton pension (Video)

0
71

Prizren, invalidi i luftës që nuk përfiton pension.

Bajram Tafolli jeton në shtëpinë e vëllait të tij dhe nuk ka të ardhura.

Ky është rrëfimi i tij!

Leave a Reply