Prizren, inicohen procedura ndaj pesë personave për mosrespektim të masave kundër pandemisë

0
47
Foto: Ilustrim

Policia e Kosovës ka njoftuar në raportin 24 orësh se ka iniciuar raste ndaj pesë personave për mosrespektim të masave të Qeverisë së Kosovës të parapara për të parandaluar përhapjen e pandemisë COVID-19.

Pesë raste janë iniciuar në Prizren, ku në një prej tyre një pronar i një lokali në Prizren ishte hasur duke e mbajtur lokalin hapur përtej orarit të lejuar.

Njoftimi i plotë:

MOSVEPRIM SIPAS DISPOZITAVE SHËNDETËSORE GJATË EPIDEMISË

· Prizren 05.08.2020 – 04:10. Është shoqëruar i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

· Prizren 05.08.2020 – 02:05. Është shoqëruar i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

· Prizren 05.08.2020 – 01:00. Është shoqëruar i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

· Prizren 05.08.2020 – 02:30. Është shoqëruar i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

· Prizren 05.08.2020-23:25. Gjatë patrullimit policia ka vërejtur se një lokal ishte duke punuar jashtë orarit të përcaktuar sipas vendimit të Qeverisë. Lidhur me rastin është intervistuari dyshuari mashkull kosovar dhe të njëjtit i është inicuar procedurë dhe rasti procedohet në procedurë të rregullt.

Leave a Reply