Policia me aktivitete të ndryshme në shënimin e 20 vjetorit të themelimit

0
25

Me rastin e 20 vjetorit të themelimit, Policia e Kosovës (PK) ka paraparë disa aktivitete të ndryshme të cilat do të zhvillohen përgjatë një jave në shenjë të shënimit të këtij 20 vjetori jubilar.

Sot në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve Prishtinë Policia organizon hapjen solemne të këtyre aktiviteteve, e cila do të bëhet nga Drejtori i Përgjithshëm i PK-së Rashit Qalaj.

Hapjes së këtyre aktiviteteve do t’i paraprijë edhe një ndeshje sportive e futbollit, ku do të marrin pjesë menaxhmenti i lartë i PK-së. 

Leave a Reply