Përleshen fizikisht deputetët e PDK-së me të VV-së

0
116

Para pak castesh ka ndodhur një përplasje fiziike ndërmjet deputetëve te PDK-së dhe atyre të Vetëvendosjes.

Përplasja ka ndodhur ndërmjet Hajdar Beqës së PDK-së dhe Besim Muzaqit të Vetëvendosjes.

Menjehëherë kanë ndërhyre deputetët tjerë që të mos vazhdojë përplasja.

Leave a Reply