Për tri ditë 31 lindje në Prizren

0
73

Në Spitalin e Prizrenit gjatë tri ditëve të fundit janë realizuar 31 lindje.

Siç ka njoftuar Udhëheqësja e Maternitetit, Teuta Gurgushka në Spitalin e Prizrenit kanë lindur 20 meshkuj dhe 11 femra.

“Raporti i lindjeve ne Marernitetin e Spitalit Rajonal te Prizrenit per datat ne vijim:
21.08.2020
Lindje 10
S.c 4
Mashkuj 6
Femra 4

22.08.2020
Lindje 6
S.c 1
Mashkuj 5
Femra 1

23.08.2020
Lindje 15
S.c 3
Mashkuj 9
Femra 6

Teuta Gurgushka
Udheheqese ne Maternitet”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply