Për tri ditë 23 lindje në Prizren

0
61

Në Spitalin e Prizrenit gjatë tri ditëve të fundit janë realizuar 23 lindje.

Siç ka njoftuar Udhëheqësja e Maternitetit, Teuta Gurgushka në Spitalin e Prizrenit kanë lindur 9 meshkuj dhe 14 femra.

“Raporti i lindjeve ne Maternitetin e Spitalit Rajonal te Prizrenit per datat ne vijim:

28.08.2020
Lindje 10
S.c 3
Mashkull 5
Femer 5

29.08.2020
Lindje 5
S.c 3
Mashkuj 2
Femer 3

30.08.2020
Lindje 8
S.c 2
Mashkuj 2
Femra 6

Teuta Gurgushka
Udheheqese ne Maternitet”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply