Për një ditë 16 lindje në Prizren, 9 meshkuj e 7 femra

0
96

Në Spitalin e Prizrenit gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 16 lindje.

Siç ka njoftuar Udhëheqësja e Maternitetit, Teuta Gurgushka në Spitalin e Prizrenit kanë lindur nëntë meshkuj dhe shtatë femra.

“Raporti i lindjeve ne Maternitetin e Spitalit Rajonal te Prizrenit per daten 09.07.2020 vijon:
Lindje 16
S.c 8
Mashkuj 9
Femra 7

Teuta Gurgushka
Udheheqese ne Maternitet”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply