Për një ditë 10 lindje në Prizren, 6 meshkuj e 4 femra

0
87
Foto: Ilustrim

Në Spitalin e Prizrenit gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 10 lindje.

Siç ka njoftuar Udhëheqësja e Maternitetit, Teuta Gurgushka në Spitalin e Prizrenit kanë lindur gjashtë meshkuj dhe katër femra.

“Raporti i lindjeve ne Maternitetin e Spitalit Rajonal te Prizrenit per daten 20.07.2020 vijon:
Lindje 10
S.c /
Mashkuj 6
Femra 4

Teuta Gurgushka
Udheheqese ne Maternitet”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply