Për dy ditë vijnë në jetë 18 fëmijë në Prizren

0
96

Në Spitalin e Prizrenit gjatë dy ditëve të fundit janë realizuar 18 lindje.

Siç ka njoftuar Udhëheqësja e Maternitetit, Teuta Gurgushka në Spitalin e Prizrenit kanë lindur 10 meshkuj dhe 8 femra.

“Raporti i lindjeve ne Maternitetin e Spitalit Rajonal te Prizrenit:
19.08.2020
Lindje 9
S.c 3
Mashkuj 4
Femra 5

20.08.2020
Lindje 9
S.c 1
Mashkuj 6
Femra 3

Teuta Gurgushka
Udheheqese ne Maternitet”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply