Për dy ditë 16 lindje në Prizren

0
239

Në Spitalin e Prizrenit gjatë dy ditëve të fundit janë realizuar 16 lindje.

Siç ka njoftuar Udhëheqësja e Maternitetit, Teuta Gurgushka në Spitalin e Prizrenit kanë lindur 7 meshkuj dhe 9 femra.

“Raporti i lindjeve ne Maternitetin e Spitalit Rajonal te Prizrenit per daten 03.08.2020
Lindje 8
S.c 1
Mashkuj 4
Femra 4

Per daten 04.08.2020
Lindje 8
S.c 3
Mashkuj 3
Femra 5

Teuta Gurgushka
Udheheqese ne Maternitet”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply