Njihen diplomat dhe certifikatat profesionale mes Kosovës e Serbisë

0
54

Kosova dhe Serbia sapo kanë nënshkruar marrëveshjen e parë ekononmike, në Shtëpinë e Bardhë në Washington, në praninë e Donald Trump.

Indeksonline mëson se dy palët janë pajtuar që pikën kufitare në Merdarë ta operacionalizojnë dhe ta njohin si kufi legal.

Poashtu palët u pajtuan që të njihen diplomat dhe certifikatat profesionale mes dy shteteve.

Leave a Reply