Një kompani nga Suhareka feston 11 vjetorin e themelimit duke dhuruar gjak

0
229

Një kompani nga Suhareka përvjetorin e saj të 11 e ka festuar ndryshe prej herave tjera.

“Bashkimi Projekt” 11 vjetorin e themelimit e ka festuar në mënyrë të veçantë, duke dhuruar vullnetarisht gjak.

“Dhuro gjak, shpëto jetë në kohë pandemie”, ishte motoja e këtij përvjetori, ku një numër i konsderueshëm i punëtorëve dhe stafi kanë dhuruar gjak për të ndihmuar njerëzit në nevojë./04 Online

Leave a Reply