Nisma Socialdemokrate nesër e mbyll fushatën zgjedhore në Prizren

0
47

NISMA Socialdemokrate – Dega në Prizren i bën ftesë anëtarëve, simpatizantëve dhe qytetarëve të marrin pjesë në takimin përmbyllës të kësaj fushate ku do të marrë pjesë edhe kryetari Fatmir Limaj.

“Takimi mbahet në Sallën e Sportit të shkollës Fadil Hisari në Prizren duke filluar nga ora 17:00, të Premtën më 12.02.2021.

Sqarim: Shkolla Fadil Hisari gjendet prapa Spitalit Rajonal të Prizrenit.

Të gjithë në mbështetje të kauzës tonë #MeÇlirimtarët në mbrojtje të vlerave kombëtare!
Jeni të mirëseardhur!

Leave a Reply