NISMA në Prizren kërkon seancë të jashtëzakonshme për gjendjen në arsim

0
144

Kuvendarët e NISMA Socialdemokrate – Dega në Prizren sot iniciuan procedurën për mbledhje të jashtëzakonshme të Kuvendit në Prizren lidhur me gjendjen e rëndë në arsim dhe ndërhyrjet politike të z.Haskuka në mbarëvajtjen e procesit arsimorë, thuhet në njoftim, transmeton 04 Online.

“Me mbështetje të 23 nënshkrimeve nga kuvendarët e të gjitha subjekteve opozitare (NISMA, PDK,LDK,AAK) presim që debati lidhur me gjendjen e rëndë në arsimin prizrenas të kontribohet në Kuvendin e Prizrenit nga të zgjedhurit e qytetarve që të bie në binarët e vetë”, thuhet në njoftimin e Nismës Socialdemokrate në Prizren./04 Online

Fotografia e NISMA Socialdemokrate - DEGA Prizren
Fotografia e NISMA Socialdemokrate - DEGA Prizren

Leave a Reply