Nga e hëna hapet aplikimi për rregullimin e banimit për familjet skamnore në Prizren

0
59

Drejtoria e Punës dhe Mirëqenies Sociale për vitin 2020 ka paraparë linjën buxhetore për projektin e ndarjes së materialit ndërtimor për kulme, ndërtimin e shtëpive dhe meremetimin e shtëpive dhe banesave.

Me këtë projekt mbështeten familjet skamnore pa strehim dhe ato me shtëpi të dëmtuara nga vjetërisa.

Aplikimi për të përfituar nga ky projekt është i hapur prej datës 06.01.2020 deri më 29.02.2020, njofton drejtori i Drejtorisë për Mirëqenie Sociale, Fejzë Kabashi./TvPz

Leave a Reply