Nëse udhëtojmë bashkë ëndrra bëhet realitet

0
170

Fuqishëm në përkrahje të kryetarit të PDIU-së Shpetim Idrizi.

Kur të shkruan për njerëzit e mëdhenjë të kontributeve të tyre për Atdhe e në këtë rast për njeriun e vlerave , për organizatorin në shërbim të kombit me mish e shpirt në çdo moment , biznismenin , njëherit themeluesin e Shoqatës “ÇAMËRIA”,në Republiken e Kosovës , ing.Nexhmi Muçiqin është nder dhe privilegj.

N J O F T I M
tani nga presidenti i nderit i Shoqatës “ÇAMËRIA” në Republiken e Kosovës , ing.Nexhmi Muçiqi , njofton se me datë 17 prill 2021 nga ora 16:00 , në selin e Partisë për Drejtësi Integrim dhe Unitet PDIU , do të ketë takim me qytetarët në Shqipëri e në veqanti te Qarkut të Tiranës .
Ky njeri i vlerave dhe i kontributeve ,ing.z Muçiqi të cilit nuk i dhimbet as shpirti i tij, i cili thotë çdo herë nëse vdes dhe nuk e pres bashkimin me mëmën Shqiperi do me mbesin syt hapur, ku dhe thot se :Çamëria duhet të jetë pjesë e Kuvendit të Shqipërisë , prandaj do i mbështesim kandidatet e PDIU-së , në veqanti kryetarin e nderuar ,zotin Shpetim Idrizi.
Tutje presidenti i nderit,ing.z Muçiqi tha se :- jemi duke lobuar fuqishëm edhe tek afër 100.000 shqipëtaret nga Kosova që jetojnë në Shqipëri që kësaj radhe të na ndihmojnë , sepse çështja Çame është Çështje Kombëtare përfundoi z.Muçiqi.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Leave a Reply