Nënkryetari i Prizrenit, bletar

0
68

Gjatë ditës ka takime e aktivitete të ndryshme, me ç’rast i dëgjon hallet dhe kërkesat e qytetarëve dhe angazhohet për vendimmarrje drejt zgjidhjes adekuate të problemeve ekzistuese.

E tërë kjo, krahas lodhjes, i shkakton edhe stres në baza ditore. Por qetësin e gjen në bletarinë e tij.

Pas përfundimit të orarit të punës, para shkuarjes në shtëpi, nënkryetari i parë i Komunës së Prizrenit, Eshref

Memaj, zakonisht ndalet tek bletaria e tij, ku kalon një copë kohe me bletët.

“Kësisoj qetësohem dhe çlirohem nga ngarkesa e ditës”, thotë Memaj, për numrin festiv të gazetës “Koha Ditore”.

Leave a Reply