Në Spitalin e Prizrenit po trajtohen 8 pacientë me COVID-19

0
21
Foto: Ilustrim

Ka rënë dukshëm numri i pacientëve me COVID-19 që po trajtohen në mjekim intensiv mjekësor në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës dhe spitalet e përgjithshme.

Sipas raportit të datës 12 tetor 2021, 4 pacientë me COVID-19, janë duke u trajtuar në mjekim intensiv mjekësor.
Në tërë Shërbimin Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, trajtim mjekëor po marrin 114 pacientë, prej tyre 58 me oksigjeno-terapi.

Numri i pacientëve sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme:
Klinika Infektive, 22 pacientë
Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive) 6 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 32 pacientë post-covid-19
Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 3 pacientë
Spitali i Prizrenit, 8 pacientë
Spitali i Pejës, 6 pacientë
Spitali i Gjakovës, 5 pacientë
Spitali i Gjilanit, 11 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 9 pacientë
Spitali i Ferizajt, 12 pacientë.

Leave a Reply