Në Prizren fëmija i parë i lindur për vitin 2020 është vajzë

0
65
Foto: Ilustrim

Fëmija i parë që ka lindur në Spitalin e Prizrenit në vitin 2020, është vajzë.

Gjendja e saj shëndetësore është e mirë dhe peshon 3400 kg.

Drejtori i Spitalit të Prizrenit, Afrim Avdaj ka uruar ardhmen në jetë të fëmijës së parë për këtë vit.

“Urime e gëzuar 2020!”.

Leave a Reply