Në Korishë të Prizrenit gjendet një arushë e ngordhur

0
85

Drejtori i Inspektorateve në komunën e Prizrenit, Edon Muçaj, ka njoftuar se mbrëmë disa banorë të fshatit Korishë e kishin njoftuar për një arushë të ngordhur në këtë fshat. Sipas tij  inspektorët e veterinarisë menjëherë kishin dalur në vendngjarje për të shikuar rastin.

Sipas dyshimeve të para bëhet fjalë se ngordhja e arushës ka ardhur si rrjedhojë e moshës së shtyer apo ndonjë sëmundje. Për këtë rast janë njoftuar menjëherë edhe organet e tjera përgjegjëse!
Ngordhja e këtyre kafshëve është humbje e madhe për natyrën dhe bjeshkët tona!

Leave a Reply