Ndihmohen me pako emergjente mbi 5000 familje në nevojë në Prizren

0
104

Kryetari i komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka, ka bërë të ditur se deri më tani janë shpërndarë 2666 pako emergjente në fazën e dytë.

Sipas tij, deri më tani janë ndihmuar mbii 5000 familje, shkruan IndeksOnline.

Postimi:

Jemi të vendosur të qëndrojmë afër secilës familje të prekur nga pandemia!

Sot, së bashku me drejtorin e Drejtorisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, Islam Thaçi, vazhduam shpërndarjen e pakove ushqimore dhe higjienike për familjet në nevojë.

Gjatë kohës së pandemisë, kemi pranuar gjithsej 4000 kërkesa, ku në fazën e parë kemi shpërndarë rreth 1750 pako për familjet në nevojë.

Ndërkaq në fazën e dytë vazhduam me shpërndarjen e 2666 pakove, ku në total kemi mbështetur me pako emergjente mbi 5000 familje.

Në të njëjtën kohë, me qëllim të mbështetjes së ekonomisë vendore, jemi munduar që produktet e pakove ushqimore dhe higjienike të përbëhen nga prodhimet vendore.

Falënderoj gjithë donatorët vendorë dhe ndërkombëtare për mbështetjen e ofruar gjatë kësaj periudhe. Bashkë, me solidaritet e humanizëm kalojmë me sukses çdo sfidë para nesh!

Leave a Reply