Murati publikon bizneset që përfituan më së shumti nga pakoja financiare e Qeverisë “Hoti”

0
54
Foto: Ilustrim

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati ka publikuar listën e 50 bizneseve që përfituan më së shumti nga pakoja prej 60 milionë euro, e shpërndarë nga Qeveria e kaluar në tetor të vitit 2020, raporton Zeri.info.

“Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve, në frymën e transparencës, po ashtu edhe në zbatim të marrëveshjes financiare ndërkombëtare me Bashkimin Evropian të nënshkruar dhe ratifikuar në Kuvend, publikon listën e 50 bizneseve që përfituan më së shumti nga pakoja prej 60 milionë euro, e shpërndarë nga Qeveria e kaluar në tetor të vitit 2020”, deklaron Murati.

Lista:

Image

Leave a Reply