Mungesë kuorumi, nuk votohet projektligji për vlerat e UÇK-së

0
68

Kuvendi i Kosovës nuk ka arritur që të kalojë Projektligjin për vlerat e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Kjo ndodhi për shkak të mungesës së kuorumit, pasi që në votim morën pjesë vetëm 36 deputetë.

Nga ta 35 vota ishin për 1 kundër dhe asnjë abstenim.

Ky projektligj, i propozuar nga Partia Demokratike e Kosovës, ka nxitur reagime të shumta.

Leave a Reply