Miratohet Ligji për heqjen e homologimit për automjete

0
39

Me 75 vota për, asnjë kundër dhe një abstenim, deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar në lexim të dytë Projektligjin për Automjete që heq homologimin për mjetet rrugore të reja dhe të përdorura.

Ky projektligj është miratuar në parim javë më parë në Kuvendin e Kosovës.

Deputetët miratuan në parim edhe Projektligjin për masat për uljen e kostos së shtrirjes së rrjeteve të komunikimeve elektronike të shpejtësisë së lartë, për të cilin gjatë ditës nuk kishte kuorum.

Leave a Reply