Ministri Elbert Krasniqi realizon premtimin: Publikon shpenzimet javore të kabinetit të tij

0
114

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal ka publikuar shpenzimet e kabinetit në javën e dytë të punës.

Shpenzime minimale dhe të arsyeshme janë bërë publike edhe në këtë javë nga ministri, Elbert Krasniqi. 175 euro janë shpenzuar gjithsejtë në derivate.

Vetëm 64 euro kanë qenë shpenzime të reprezentacionit në këtë ministri.

Ministri Krasniqi kishte premtuar në ditën e parë të punës se do të publikojë të gjitha shpenzimet e digasterit që e udhëheqë ai.

Leave a Reply