“Marakli t’bicikllave” të dielën mbajnë aktivitetin e radhës në Prizren

0
66

“Marakli t’bicikllave” të dielën do të mbajnë aktivitetin e radhës në komunën e Prizrenit.

Aktiviteti fillon nga ora 13:00.

“Komuniteti me i madh i ciklistave ‘ MARAKLI T’BICIKLLAVE ‘ kete te diel mbane aktivitetin e radhes ne Komunen e Prizrenit.
Te dielen, ne pra 13:00 duke u takuar ne Abi Çarshia, dhe me pas duke vazhduar me pedalim deri tek caqet te cilat synohet ti kalojne se bashku.
Marakli T’bicikllave, i njoftin ciklistet se te interesuarit e kane te obliguar ti ndjekin kushtet per pedalim.
Ta mbajne helmeten
Ta mbajne masken
Te jene mbi + 🔞
Andaj lajmerohen te gjithe ciklistat/ tet qe te bashkangjiten dhe te marin pjese ne kete aktivitet te organizuar per ta shijuar ciklizmin se bashku me grupin me te madh te ciklistave!”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply