Lulzim Kabashi premton zgjidhje të përhershme për ujin e pijes

0
60

Unë kam planifikuar që për të zgjidhur problemin e përhershëm të ujit të pijes, të ndërtojm një PENDË në grykën e Lumbardhit tek 40 bunarët, në një lartësi prej 70 m, për të krijuar një liqen artificial rreth 4 km të gjatë dhe me një akumulim ujor prej përafërsisht 25 milion m3 (kub) ujë, kështu ka deklaruar Lulzim Kabashi, kandidat i AAK-së për kryetar të Prizrenit.

Kabashi është zotuar se ky projekt do të realizohet brenda mandatit të tij qeverisës.

Për më shumë detale shikoni videon.

Leave a Reply