LDK-ja në Prizren: Pa LDK-në nuk ka Kosovë të zhvilluar, të sigurt, demokratike dhe evropiane

0
41

LDK-ja në Prizren është duke e vazhduar mobilizimin e saj për zgjedhjet e 6 tetorit.

Sot gjatë ditës është realizuar një takim mobilizues me strukturat e këtij subjekti politik, me ç’rast ka marrë pjesë Kryetari i Degës, Anton Quni, dhe Shefi i Shtabit Zgjedhor, Hanefi Muharremi.
Në këtë takim është vlerësuar se pa LDK-në nuk ka Kosovë të zhvilluar, demokratike dhe evropiane.

“Takim mobilizues me strukturat e LDK-së i Shefit të Shtabit Zgjedhor, Hanefi Muharremi dhe Kryetarit të degës, Anton Quni.
Pa LDK-në nuk ka Kosovë të zhvilluar, të sigurt, demokratike dhe evropiane.
Këtë mesazh do ta përqojmë derë më derë e tek çdo qytetar.
LDK është partia e vetme që besimin e qytetarëve do ta përkthen në qeverisje të mirë për vendin dhe të ardhmen e tij”, thuhet në njoftimin e LDK-së në Prizren./04 Online

Fotografia e LDK - Prizren
Fotografia e LDK - Prizren

Leave a Reply