Ky është 23-vjeçari që po synon të bëhet deputet

0
77

Krahas studimeve, e ka nisur edhe një angazhim shtesë. 23-vjeçari Shkumbin Demolli, po synon postin e deputetit me Partinë Euro-Atlantike, që drejtohet nga Milaim Zeka.

Ky thotë se iu dha mundësia, pas disa hezitimesh nga partitë që u përkiste më parë, duke shpresuar se do të bëhet ligjvënësi më i ri.

Demolli fillimisht ishte anëtar i Vetëvendosjes, e më vonë kishte aderuar në Nisma, por edhe këtë parti e la në momentin kur Nisma hyri në koalicion me PDK’në e që për Demollin ishte e papranueshme. Sot është pjesë e partisë së Milaim Zekës dhe synon postin e deputetit.
Numri 40 i PEK-ut, ka qëndrim se secili qytet, duhet të këtë nga një universitet, njofton Klan Kosova.

E vetë është në përfundim të dy drejtimeve në kolegje private, diku për siguri e diku për mjekësi.

Ndërkaq, në rast se i merr votat, ka bërë një plan konkret të cilin e ka publikuar në Facebook.

Leave a Reply