Kuvendari i VV-së në Prizren: Të dënohen organizatorët e tubimeve zgjedhore ose të anulohen dënimet ndaj qytetarëve

0
54

Kuvendari nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje në Prizren ka reaguar ndaj tubimeve të partive për fushatën zgjedhore në Kosovë.

Ai ka kërkuar nga policia dhe inspektorati të dënohen organizatorët e këtyre tubimeve partiake ose të anulohen dënimet e shqiptuara ndaj qytetarëve gjatë këtyre ditëve.

Postimi i plotë i tij:

Foto dëshmitë janë, emrat po dihen, vendet ku janë takuar po dhe mos përmbajtja ndaj masave për mbrojtje nga virusi po shihet ashiqare.

Tash veç policia dhe inspektorati duhet të vihen në aksion dhe t’i shqiptojnë dënimet organizatorëve ose t’i anulojnë dënimet e shqiptuara qytetarëve gjatë këtyre ditëve.

Leave a Reply