Kosova së shpejti me ligj të ri për konfiskim të pasurisë së paligjshme

0
24
Foto: Ilustrim

Ministrja e Drejtësisë në Kosovë, Albulena Haxhiu ka paralajmëruar se tashme e kanë finalizuar koncept dokumentin për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme i cili i hap rrugë hartimit të projektligjit për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme, raporton Albinfo.ch.

“Lufta ndaj krimit të organizuar dhe korrupsionit është prioritet i Qeverisë tonë prandaj edhe do ta fuqizojmë bazën ligjore kundër korrupsionit si dhe do fuqizojmë kapacitetet e institucioneve të drejtësisë në luftën e tyre ndaj krimit të organizuar e korrupsionit”, ka shkruan Haxhiu në rrjetin e saj social.

Leave a Reply