Komisioni hetimor kërkon pezullimin e lëshimit të lejeve të reja dhe rilicencimin e hidrocentraleve

0
31

Komisioni hetimor parlamentar lidhur me procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve në Republikën e Kosovës ka rekomanduar pezullimin e lëshimit të lejeve të reja dhe rilicencimin e hidrocentraleve.

Mirëpo në mungesë të kuorumit kjo pikë e rendit të ditës është shtyrë për mbledhjen e radhës.

Komisioni ka miratuar Draftin e Planit të Veprimit dhe Draftin e Planit të Buxhetit.

Për hetimin e procesit do të angazhohen pesë ekspertë të jashtëm që kanë lidhje me këtë proces.

Leave a Reply