KFOR-i, i gatshëm ndaj përshkallëzimit të trazirave

0
24

KFOR-i vazhdon misionin e tij në vendin tonë, duke krijuar siguri dhe rend.

Përmes disa imazheve të postuara në faqen e tyre publike në Facebook, Komanda Rajonale e KFOR-it, gjëgjësisht trupat perëndimore kanë planifikuar dhe ekzekutuar një futje të simuluar të shpejtë, për të reaguar ndaj përshkallëzimit të trazirave, përcjellë Indeksonline.

“Trajnimi i planifikuar dhe i vazhdueshëm është thelbësor për të siguruar gatishmëri të vazhdueshme operacionale dhe për të ruajtur aftësi të nivelit të lartë midis njësive të KFOR-it”, shkruhet në postim./Indeksonline/

Leave a Reply