Humb dokumentin e udhëtimit, mërgimtari nga Prizreni kërkon ndihmë për ta gjetur atë

0
19

Sadam Abazaj nga Prizreni, ditë më parë ka humbur dokumentin e udhëtimit gjerman (Ausweis).

Familjarët njoftojnë se Sadamit, dyshohet se dokumenti i ka humbur në Opojë, dhe apelojnë që kushdo që mund t’a ketë gjetur apo ka ndonjë informacion, që të na informojë.

Familja ka lënë edhe një numër kontakti në dispozicion për ata që gjejnë këtë dokument: 044352030.

Leave a Reply