Hoti: Pas 8 ditësh mund t’i tërhiqni paratë!

0
38

Kryeministri i Republikës, Avdullah Hoti është deklaruar rreth miratimit të Ligjit për Rimëkëmbjes Ekonomike.

Ai ka dhënë detaje rreth procedurave që qytetarët duhet t’i ndjekin për t’i tërhequr paratë.

“Pas 8 ditësh, do të hapet sistemi online, me precedura shumë të thjeshta. Jam shumë i kënaqur që përmes miratimit të këtij ligji e zbatojmë pjesën më të madhe të programit tonë për rimëkëmbje”, është shprehur ai.

U jam mirënjohës dhe u falenderohem të gjithë deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës, të cilët besuan dhe e mbështetën Ligjin për Rimëkëmbjen Ekonomike të Qeverisë së Kosovës.Nga ky ligj, qytetarët dhe bizneset do ta ndjejnë përkrahjen direkte të Qeverisë, që bashkërisht t’i kalojmë sa më lehtë pasojat e shkaktuara nga #COVID19.

Leave a Reply