Hidroregjioni Jugor paralajmëron reduktime të ujit të pijes për disa lokacione në Komunën e Suharekës

0
37

Hidroregjioni Jugor ka njoftuar se për shkak të rritjes enorme të konsumit të ujit dhe keqpërdorimeve, është i detyruar të bëjë reduktime në disa lokacione në Komunën e Suharekës, shkruan 04 Online.

Siç thuhet në njoftim, reduktimet do të bëhen në rrugën “Garibaldi”, në fshatin Reshtan, Gjinoc dhe në rrugën magjistrale “Pusi Atit deri në Shirokë”./04 Online

Leave a Reply