Haxhi Avdyli, nënkryetar i parë i Komisionit Parlamentar për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

0
41

Haxhi Avdyli ka njoftuar se nga sot do të ushtrojë detyrën e nënkryetarit të parë të Komisionit Parlamentar për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale.

Ai tha se për këta dy sektorë e ka përgatitjen profesionale.

Postimi i plotë:

Nga sot më është besuar të ushtroj detyrën e nënkryetarit të parë të Komisionit parlamentar për shëndetësi e mirëqenje sociale . Besoj që nga aty do vazhdoj kontributin edhe më madh në këta 2 sektor ku edhe kam përgaditjen profesionale.

Image may contain: text

Leave a Reply