Haskuka: Me fat Kurban Bajrami, shëndet dhe mbarësi në familjet tuaja!

0
90

Kryetari i Prizrenit, Mytaher Haskuka, ka ururar besimtarët myslimanë për festën e Kurban Bajramin.

Përmes një postimi në rrjetin social në Facebook qytetarëve iu është drejtuar në pesë gjuhë.

Me fat Kurban Bajrami, shëndet dhe mbarësi në familjet tuaja!
Kurban Bayram?n?z Mübarek Olsun!
Neka vam hajirlija Kurban Bajram!
Eid Mubarak!
Bahtalo Kurban Bajramo!

Leave a Reply