Hallet e nënës Bukurije për 18 vite – Kërkon ndihmën tuaj për shërimin e djalit të saj (VIDEO)

0
96

Nëna e Albertit kërkon ndihmën tuaj për shërimin e djalit të saj.

Ky operacion mund të kryhet në Turqi sipas saj dhe iu janë kërkuar shuma prej 130 mijë euro.
Të gjithë ju njerëz të vullnetit të mirë brenda mundësive që keni ndihmoni Albertin.

Nëna e tij siç do shikoni pamjet më poshtë e shqetësuar për shëndetin e djalit të saj dhe apelon duke kërkuar ndihmë nga të gjithë.
Ndihma e Juaj, është shpresë për jetë për Albertin.
Ndihmën tuaj financiare mund t’a bëni në numërat e Xhirollogarisë Bankare:

Leave a Reply