Halil Kastrati dhe Komuna e Suharekës ndërtojnë Shtëpinë më të madhe për të moshuarit (Video)

0
123

Halil Kastrati dhe Komuna e Suharekës ndërtojnë Shtëpinë më të madhe për të moshuarit.

Kryetari i shoqatës “Jetimat e Ballkanit”, Halil Kastrati njofton për Kanal10 se në muajin nëntor do të bëhet inaugurimi i objektit.

Leave a Reply