Hajnat në Prizren i’a bëjnë sefte për vitin 2020 duke vjedhur në xhami

0
68
Foto: Ilustrim

Imami i xhamisë në rrugën “ Jusuf Balaj” të Prizrenit, ka lajmëruar policin se hajnat kanë vjedhur kasafortën me 60 euro brenda.

Vjedhja ka ndodhur në ditën e parë të viti 2020, rreth orës 6:20 minuta.

“ Imam i xhamisë, ka raportuar se person-a të panjohur, me forcë kanë depërtuar në brendinë e xhamisë dhe nga kasaforta i kanë vjedhur 60 € para të gatshme”, njofton PK.

Njësiti policor është duke hetuar rastin./04 Online

Leave a Reply