Gjykata Themelore në Prizren: Ju urojmë Vitin e Ri 2020, urojmë që ky vit të jetë vit i shëndetit, begatisë dhe lumturisë në familjet e juaja

0
50

Me rastin e festës së Vitit të Ri 2020, Gjykata Themelore e Prizrenit ka uruar të gjithë qytetarët, që ky vit të jetë vit i shëndetit, begatisë dhe lumturisë në familjet e tyre.

“Në emër të Gjykatës Themelore të Prizrenit ju urojmë Vitin e Ri 2020, urojmë që ky vit të jetë vit i shëndetit, begatisë dhe lumturisë në familjet e juaja.

Gjithashtu, le të jetë vit i realizimeve të aspiratave të mëtutjeshme në çdo aspekt të jetës”, thuhet në urim.

Leave a Reply