Gastronomisë në Prizren i lejohet puna deri në ora 22:00

0
85

Ministria e Shëndetësisë ka propozuar masat e reja për luftimin e koronavirusit.

Te komunat me rrezik të ulët dhe të mesëm, operatorëve ekonomikë u lejohet puna deri në orën 22:00, ndërsa pas saj me shërbimin “merre me vete”. Nuk do të ketë pengesë për lëvizjen e qytetarëve, shkruan TV Prizreni.

Vendimi pritet të merret në mbledhjen e Qeverisë, që po mbahet tash online.

Leave a Reply