Familja që jeton në kushte të mjerueshme në stacionin e trenit në Prizren

0
154

Familja Kryeziu që ka katër anëtarë, jeton në kushte të mjerueshme në stacionin e trenit në Prizren.

bredhi

Ky stacion që ka kushte të nivelit të ulët dhe nuk parashihet për jetesë është vendi ku jeton familja.

Dy fëmijët së bashku me nënën dhe babanë e tyre jetojnë në këtë vend.

Familja jeton me të ardhurat që burri i familjes i siguron me shitjen e kanaçeve. Ky është numri kontaktues 045573093.

Leave a Reply