EULEX bastisë zyrat e OVL-UÇK-së

0
114

Zyrat e OVL-UÇK-së janë rrethuar dhe janë bastisurë nga zyrtarë policorë të EULEX-it.

Aty janë parë disa policë të cilët janë futur edhe brenda zyreve ende nuk dihet arsyeja.

KosovaPress sjellë fotografi.

Leave a Reply