Erhan Gjakmani nga Prizreni vuan nga infeksioni në mushkëri, ka nevojë për ndihmën tuaj

0
77

Erhan Gjakmani, nga Prizreni, 34 vjeçar vuan nga sëmundja infeksion në mushkëri, ku një pjesë e mushkërisë ka filluar ti deformohet. Mjekët në Kosovë i kanë thënë se infeksioni i tij ka shërimë, por për momentin nuk mund të trajtohet në vend dhe sherimi i tij mund të bëhet në qendrat mjeksore Evropiane.

Me që familja e tij nuk ka mjete të mjafteshme financiare për ti mbuluar shpenzimet për Erhanin, kërkohet ndihma e juaj.

+383 45 421 604- Numri’ i Familjes”

Çdo cent i juaj rritë shansin për shërim.

Leave a Reply