Elezkurtaj: QKMF-ja e gatshme për t’i testuar të gjithë mërgimtarët që vijnë për të votuar

0
88

Drejtori i QKMF-së në Prizren Xhevat Elezkurtaj, ka ftuar mërgimtarët të cilët vijnë të votojnë më 14 shkurt që t’i bëjnë testet për COVID-19 në institucionin që ai e drejton.

Elezkurtaj ka thënë se këto teste mund të bëhen në tri qendra, dhe njëkohësisht ka caktuar numrin e telefonit në të cilin mund të thërrasin të interesuarit.

“QKMF në Prizren të gjithë mërgimtarëve të Komunes sone te cilëve i kerkohet testimi ne SARS CoV2 për të votuar mund të ja mundësojmë kët të drejte nepermjet tri Qendrave te monstrimit pranë institucionit tonë shëndetsorë.Të gjithë të interesuarit të lajmerohen në nr.telefoni.
044604484″, ka thënë Elezkurtaj./04 Online

Leave a Reply