Dy persona në Zhur të Prizrenit ia vendosin bollës cigaren e ndezur (VIDEO)

0
100

Dy të rinj nga fshati Zhur i Prizrenit, teksa punonin në vendpunishten e tyre i vije një mysafir i pa ftuar.

Bëhet fjalë për zvarranikun e quajtur bollë, ku pasi e zënë atë, ia ndezin një cigare dhe ia vendosin në gojë bollës për ta pirë.

Në videon e mëposhtme gjeni videon ku shihen dy të rinj duke e gostitur bollën me duhan.

Leave a Reply